Auto Reparatie

Auto reparatie

Auto onderhoud

banden & wielen

motor reparatie

remschijven, remblokken

versnellingsbak

Gratis Offerte

Auto reparatie Antwerpen

Carhouse ES is de garage in Antwerpen voor algemene reparaties aan auto’s. Indien u opzoek bent naar een goedkope garage in Antwerpen of een garagist in Antwerpen die u kan vertrouwen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Auto reparatie Antwerpen Carhouse ES

Wij zijn als garage namelijk gespecialiseerd in herstellingen of geven van :
Klein onderhoud / Groot onderhoudRemmen, remblokken, remschijven vervangenDiesel en benzinemotor reparatie – Uitlaat repareren – Banden en velgen – Versnellingsbak repareren of vervangen – Distributieriem of distributieketting vervangen – interieur reinigen – Diagnose – Keuring klaar maken of auto klaar voor keuring maken…

 Het verschil met De concurrentie

In Antwerpen zijn er vele auto garages die herstellingen of onderhoud doen. Hier zijn onze 4. belangrijkste punten die ons onderscheiden als garagist in Antwerpen

  1. Goedkope garage dat top kwaliteit levert.
  2. Snelle garage service
  3. Goedkope onderdelen voor auto maar met garantie
  4. Professioneel opgeleid team

 

Maak hier snel een afspraak voor het een onderhoud of reparatie in Antwerpen. Dit kan telefonisch of via het makkelijk en snel aanvraag formulier op onze hoofdpagina. U kan ook steeds tijdens de openingstijden uw wagen naar onze garage brengen voor een snelle diagnose en afspraak in onze agenda. Indien u in nood zit of niet zeker bent kan u ons ook steeds via mail of telefonisch een vraag stellen, een opgeleid auto monteur zal deze beantwoorden.

Maak uw afspraak

Bel ons of maak een afspraak via ons afspraak formulier. Vervolgens spreken we een dag en tijdstip af waar op u de wagen bij ons kan binnenbrengen.

aFSPRAAK MAKEN

Herstellen van uw wagen

Bij het herstellen van jouw voertuig bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vervangwagens, zodat je altijd mobiel blijft tijdens het reparatieproces. 

HERSTELLING INPLANNEN

Je wagen als nieuw

Na het herstel van jouw wagen kun je deze bij ons komen ophalen. We zorgen ervoor dat jouw voertuig klaarstaat en in optimale staat verkeert. Vertrouw op onze service en expertise voor een vlotte en probleemloze afhandeling.

REPARATIE INPLANNEN