Versnellingsbak Reparatie

Auto reparatie

Auto onderhoud

banden & wielen

motor reparatie

remschijven, remblokken

versnellingsbak

Gratis Offerte

Versnellingsbak Reparatie Antwerpen

Carhouse ES is de garage in Antwerpen voor het repareren of revisie voor Versnellingsbak manueel / Handgeschakelde, of automatische versnellingsbak van alle merken.

Versnellingsbak reviseren Antwerpen - Carhouse ES

Indien u opzoek bent naar een goedkope garage in Antwerpen of een garagist in Antwerpen die u kan vertrouwen voor het repareren van uw manuele versnellingsbak of versnellingsbak van een automatische dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Carhouse ES is gespecialiseerd in Automatische en handgeschakelde versnellingsbakken nakijken ( reviseren ) en, of herstellen. Wij focussen hierbij op personen- en bestelwagens. Wij behandelen alle merken en types, dus ook de meest recente.
Dankzij onze hypermoderne testapparatuur krijgt élke wagen hier (na een testrit met de foutcodelezer ( diagnose )) de juiste diagnose, en een zeer efficiënte oplossing. Omdat wij de meeste reserveonderdelen standaard in onze voorraad hebben, is ook snelheid een van onze troeven.

Versnellingsbak reviseren Antwerpen

Een versnellingsbak of gangwissel wordt in bijna ieder motorvoertuigen toegepast om het vermogen van de verbrandingsmotor op een zeer efficiënte manier naar de wielen over te kunnen brengen.

Een verbrandingsmotor levert zijn maximale vermogen en koppel slechts in een beperkt toerentalgebied. Een versnellingsbak zet het optimale toerental van de motor om naar een ander, doorgaans lager toerental van de cardanas (zodat een betere naam “vertragingsbak” zou zijn, niemand gebruikt die naam echter).

Maak hier snel een afspraak voor het repareren van uw versnellingsbak in Antwerpen. Dit kan telefonisch of via het makkelijk en snel aanvraag formulier op onze hoofdpagina. U kan ook steeds tijdens de openingstijden uw wagen naar onze garage brengen voor een snelle diagnose en afspraak in onze agenda.

Maak uw afspraak

Bel ons of maak een afspraak via ons afspraak formulier. Vervolgens spreken we een dag en tijdstip af waar op u de wagen bij ons kan binnenbrengen.

aFSPRAAK MAKEN

Herstellen van uw wagen

Bij het herstellen van jouw voertuig bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vervangwagens, zodat je altijd mobiel blijft tijdens het reparatieproces. 

HERSTELLING INPLANNEN

Je wagen als nieuw

Na het herstel van jouw wagen kun je deze bij ons komen ophalen. We zorgen ervoor dat jouw voertuig klaarstaat en in optimale staat verkeert. Vertrouw op onze service en expertise voor een vlotte en probleemloze afhandeling.

REPARATIE INPLANNEN