Dieselmotor & Benzinemotor Reparatie

Auto reparatie
Auto onderhoud
banden & wielen
motor reparatie
remschijven, remblokken
versnellingsbak

Gratis Offerte

Dieselmotor & Benzinemotor Antwerpen

Carhouse ES is een garagist in Antwerpen dat gespecialiseerd is in repareren van Dieselmotor en Benzinemotor voor auto’s.
Vaak is een nieuwe motor niet nodig en kan uw huidige dieselmotor of benzinemotor perfect hersteld worden.
Auto onderhoud Antwerpen - Carhouse es

Reparatie van de automotor wil natuurlijk zeggen dat er iets mis is met de motor. De onderdelen er in of er rond de motor kunnen de problemen veroorzaakt hebben en de delen die beschadigd zijn daardoor, zullen vervangen moeten worden. Vaak kan dit iets eenvoudigs zijn als een sensor, een bobine, startmotor, een dynamo of de stuurbekrachtiging van uw auto. Op tijd een revisie van uw motor is dus een absolute must als u ernstige schade wil voorkomen aan uw motor!  Na ieder onderhoud in onze garage in Antwerpen bent u zeker dat uw motor er weer een hele tijd tegen aankan.
Wij zijn gespecialiseerd in Benzinemotors en Dieselmotors van :

  • BMW – Mercedes – Audi
  • Kia – Opel – Renault
  • Hyundai – Suzuki – Fiat
  • Jeep – Land Rover – Jaguar
  • Peugeot – Nissan – Alfa Romeo …

Dringend uw auto-motor laten reviseren of vervangen? Dat doen wij graag voor u in Antwerpen.

 

WAT IS MOTOR REVISEREN?

Bij een motor revisie hoeven er geen klachten te zijn over de motor, maar is het wel duidelijk dat de motorblok inmiddels vele kilometers achter de rug heeft en versleten is. Olie gebruik kan hier vaak een indicatie van zijn.
Bij revisie wordt de motor volledig uit elkaar gehaald en de onderdelen stuk voor stuk zorgvuldig gecontroleerd. Zo vervangen wij onderdelen die zijn versleten of worden ze weer “zo goed als nieuw” hersteld. Bij onderdelen waarvan het algemeen bekend is dat die tegen het eind van de levensduur zijn, kunnen preventief worden vervangen.
Vaak is het bij een revisie dat je pas achteraf precies weet wat er moest worden vervangen en is de motor vaak weer zo goed als nieuw.  Carhouse ES kan de revisie van de motor voor u verzorgen. Hier meer info over motor revisie.

Dieselmotor / Benzinemotor vervangen in :

N
Antwerpen
N
Merksem
N
Borgerhout
N
Berchem
N
Mortsel
N
Deurne
N
Schoten
N
Hoboken
N
Linkeroever

Maak uw afspraak

Bel ons of maak een afspraak via ons afspraak formulier. Vervolgens spreken we een dag en tijdstip af waar op u de wagen bij ons kan binnenbrengen.

aFSPRAAK MAKEN

Herstellen van uw wagen

Bij het herstellen van jouw voertuig bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vervangwagens, zodat je altijd mobiel blijft tijdens het reparatieproces.

HERSTELLING INPLANNEN

Je wagen als nieuw

Na het herstel van jouw wagen kun je deze bij ons komen ophalen. We zorgen ervoor dat jouw voertuig klaarstaat en in optimale staat verkeert. Vertrouw op onze service en expertise voor een vlotte en probleemloze afhandeling.

REPARATIE INPLANNEN